الاثنين، 26 ديسمبر 2011

الازانيااااا.. اتفضلواا..

مساء الورد 
كيفكم ان شاء الله بخير 
اليوم جبتلكم طريقة عمل الازانيا

نبدأ بالازانيا ..
مقادير البيشاميل ..
2ملعقة طحين 
2 ملعقة زبدة 
2كوب حليب 
ملح .. مكعب ماجى
الطريقة :
نضع الطحين فى الطنجرة ونقلى مع الزبدة  لين يدوب الطحين.. بعدين نحط الحليب والملح ومكعب ماجى ونخلى يغلى لين يصير جامد نطفى النار ونخليه على جنب 
الان مقادير اللحمة :
لحمة مفرومة 
بصلة 
ملح
كركم
فلفل احمر
معجون طماطم
ماء 
زيت زيتون
الطريقة :
نقلى اللحمة المفرومة مع البصل لين تنشف الميه بتاعتهم نقليها مع الزيت ونحط الملح والكركم والفلفل الاحمر
ومعجون الطماطم نقليهم بعدين نحط الماء ونخليه يغلى لين تنشف الماء شوى 
.................
باقى مكونات الازانيا 
معكرونة مسلوقة و جبنة مبشورة 
الان نجيب صينية ونحط طبقة معكرونة بعدين اللحمة بعدين البيشاميل بعدين الجبنة 
ونعاود نحط طبقة معكرونة بعدين اللحمة بعدين البيشاميل بعدين الجبنة  نضعها فى الفرن لمدة ربع ساعة بعدين نحمرها من فوق وتقدم 
بالهناء والشفاء ..


اتفضلو هادى الصينية ليكم 
قولولى رايكم...
تحياتى لكم
ياسمين

هناك 17 تعليقًا:

  1. يبدو انها شهية ولذيذة
    س
    ما هو (البزار)؟

    ردحذف
  2. والله اول مره اعرف مكوناتها
    كنت دايما اشوفها في الافلام الامريكاني وبس
    بس بردوا مش عارف يعني ايه( بزار )

    ردحذف
  3. مساء الغاردينيا رحيق الورد
    يمي يمي بجد جيعانه وجعت اكتر
    بدي صحن بليز
    تسلم الايادي "
    ؛؛
    ؛
    لروحك عبق الغاردينيا
    كانت هنا
    reemaas

    ردحذف
  4. infowksl ..
    مساء الخير
    شكرا لك هدا من دوقك
    البزار يعنى (كركم) احنا منقوله بزار
    شكرا لمرورك .. نورت المدونة
    تحياتى

    ردحذف
  5. سواح فى ملك الله ..
    ههههههههههه شوفت من كتر المواهب مش عارفة اعمل ايه ههههههههه
    شكرا لمرورك ... نورت المدونة
    تحياتى

    ردحذف
  6. mohamed amer...
    اهو عرفت مكوناتها جربها وقولى رايك ههه
    و البزار هو الكركم
    شكرا لمرورك . نورت المدونة
    تحياتى

    ردحذف
  7. ريماس ..
    مساءك طيب ..
    الصحن فى الطريق هههه.. الله يسلمك
    شكرا لمرورك.. نورت المدونة
    تحياتى

    ردحذف
  8. يعطيك العافية سيمو


    بسويها بإذن الله >> دعواتك أتحمس ههههههههه

    ردحذف
  9. عبير علاو ..
    الله يعافيكى حبيبتى .. متنسيش تقوليلى رايك هههههههه
    تقبل مرورى وتحياتى لك
    ياسمين

    ردحذف
  10. منتدى ثقافى إسلامى ينافش قضايا الأمة ، وهموم الناس ، وأحوال السياسة ، ومشكلات الشباب بأفكار جادة ورؤى واعية
    ــــــــــــ
    محمد الجرايحى

    ردحذف
  11. ايه يا عم الكلام دا كله

    دا شكلها يفتح النفس ( البركة فى جوجل طبعا :d )

    بس بما ان الواحد جاع

    سؤال بقى !! هى المدونةليه مش اسمها رحيق المطبخ !

    اعتقد ان رحيق المطليح هيبقى احلى بكتير مع اللزانيا

    ردحذف
  12. محمد الجرايحى
    شكرا لمرورك .. نورت المدونة

    ردحذف
  13. AhMeD RaDy ...
    دى وصفتى الصورة الموجودة انا مصورتها يعنى البركة فيا ههههههه
    شكرا لمرورك ... نورت المدونة
    تحياتى

    ردحذف
  14. ايه الجمال دا بس يا ياسمينا ..طب ممكن تعزمينا بقى بالمرة هههههههه

    تسلم ايديكي يا قمر وفعلا اكلة جميلة

    كل سنة و انتى بخير

    ردحذف
  15. ههههههههه الله يسلمك ..هدا من دوقك
    ان شاء الله المرة الجاية بعزمكم هههه
    وانتى بالف خير.. نورت المدونة وشكرا لمرورك
    تحياتى

    ردحذف
  16. تسلم إيديك ياورد الورد

    ردحذف