الخميس، 15 ديسمبر، 2011

بتى فور منى لكم ...

صباح الخير 
كيفكم ان شاء الله تمام
اليوم جبتلكم طريقة البتى فور
ونبدا بالمقادير :
 كوب زبدة لينة
تلت ارباع كوب سكر بودرة 
نص ملعقة صغيرة فانيليا 
بيضة 
كوبين ونص دقيق
نص ملعقة صغير ة بيكينج باودر
 الطريقة :
تخفق الزبدة جيدا حتى يبيض لونها تم يضاف السكر والبيضة والفانليا 
ويخفق الخليط جيدا 
يخلط الدقيق والبيكنج بودر تم يضاف تدريجيا الى خليط الزبدة حتى تتجانس جميع المواد وتشكل على هيئة كرة وتترك لترتاح لمدة ساعة 
تم نشكلها بالاشكال التى نريدها 
وتوضع فى الفرن على درجة 180 لمدة 25 دقيقة انا سويتها بااشكال هادى 
والصوص البرتقالى الى فوق البتى فور سكر بودرة وشوية ماء واى لون طعام نخليه جامد ونحطه فوق البسكويت 5 دقائق ويكون جمد على البسكويت يوضع فى صحن التقديم ويقدم

وبالهناء والشفاء

ان شاء الله تنال اعجابكم 
تحياتى  لك



هناك 26 تعليقًا:

  1. بيتى فور طيب يسلمو ايديكي ..
    تحياتى لك
    نور

    ردحذف
  2. يسلم ايديك يمي يمي لذيذ *_*

    يعطيك الف صحه وعآفيه

    يالغلا :)

    سلامو :)

    ردحذف
  3. يسلم ايديك ياناشطه انشااء الله انطيبوه في عرسك
    مرسي علي بتي فور شكله حلوا
    باتوفيق
    تحياتي
    موني

    ردحذف
  4. ياسمين

    انا لسة موصلنيش طبق البسكويت بالقرفة

    رايحة تحنسيني بالطبق الجميل ده

    طيب بقي انا مش هتنازل عن البتي فور بتاعي

    كده انتي مديونة بطبقين ههههههه

    ردحذف
  5. اممممممممممممم

    انا ما وصلنيش على حاجة ولا شوفت اى بيتى فور خالص ..

    احنا مش عايزين نصب من اولها كدا !!!!

    وادينى اعد فى المدونة لما نشوف هناكل ولا المشوار كان على الفاضى ؟؟

    ردحذف
  6. نور القمر ..
    هدا من دوقك .. الله يسلمك
    شكرا لمرورك
    تحياتى

    ردحذف
  7. مقتطفات فتاة ..
    الله يسلمك حبيبتى .. الله يعافيك
    شكرا لمرورك
    تحياتى

    ردحذف
  8. mone ...
    الله يسلمك.. تسلمى هدا من دوقك
    نورت المدونة وشكرا لمرورك
    تحياتى

    ردحذف
  9. سواح فى ملك الله..
    ههههههههههههههه خلاص اهو البسكويت والبتى فور على الطريق جربهم وقولى رايك ههههههه
    شكرا لمرورك
    تحياتى

    ردحذف
  10. AhMeD RaDy ..
    لا المشوار مكانش ع الفاضى ..
    البتى فور جاى على الطريق ادا موصلش معناها فى زحمة هههه
    شكرا لمرورك
    تحياتى

    ردحذف
  11. رحيق الورد ياورده عطرة تسلم ايديك
    انشاءالله في فرحك احلى بتوفور
    تحياتي اليك خيتو ياغالية

    ردحذف
  12. mms2samir: مودونة سمير سالم ...
    الله يسلمك .. نورت المدونة
    يشرفنى تواجدك فى مدونتى
    شكرا لمرورك...
    تحياتى لك

    ردحذف
  13. عبير علاو ..
    انتى المبدعة حبيبتى .. نورت المدونة
    شكرا لمرورك
    تحياتى لك

    ردحذف
  14. صباح الغاردينيا رحيق الورد
    امممممم
    شهيتيني صاحية من نومي جيعانه
    هههههههههههههه
    هاتي صحن أفطر عليه لحالي
    مع كوب كوفي واااااااو جنان
    تسلم الايادي رحيق "
    ؛؛
    ؛
    لروحك عبق الغاردينيا
    كانت هنا
    reemaas

    ردحذف
  15. صباح الورد يا عسل
    تسلم ايديك بجد روعه
    تقبلي مروري
    مع حبي
    سنابل

    ردحذف
  16. ريــــمــــاس ..
    صباحك طيب
    هههههههههههه هي الصحن فى الطريق
    ان شاء الله يعجبك.. الله يسلمك
    شكرا لمرورك
    تحياتى لك

    ردحذف
  17. سنابل الخير...
    صباح الفل والياسمين
    الله يسلمك.. نورت المدونة وشكرا لمرورك
    تحياتى لك

    ردحذف
  18. يسلموا الايدين على البيتي فور .. يبدو من شكله انه كان في غاية الطعامة !!ههههه

    ان شاء الله اقدر واعمل الطريقة في البيت ..

    ردحذف
  19. رووووووعة شكله طيب كتيررررر ... اهم شي حصتي ردي بالك تنسي مش زي الزردة هههههههههههههه
    محمد حسين

    ردحذف
  20. بيتى فور عندما يكون من صنع يد رحيق الورد يكون أكيد مختلف أجمل من حيث اللون والطعم والرائحة
    إحساس الجمال ينتقل من الصانع للمصنوع لذلك أشعر برغبة فى الأكل
    تسلم إيدك وأجمل باقة ورد

    ردحذف
  21. وجع البنفسج ..
    هههههه الله يسلمك ان شاءالله تسويه ومتنسيش تقوليلى رايك
    لما بدى ارد على المواضيع الى فى مدونتك مبطلعوش عندى التعليقات؟؟ مبقدرش ارد ؟؟..
    نورت المدونة وتحياتى لك

    ردحذف
  22. mohammed maamar ..
    تسلم هدا من دوقك
    توا نجيبه مع الزردة هههههه .. نورت المدونة
    تحياتى لك

    ردحذف
  23. خالد ابراهيم ..
    تسلم .. هدا من دوقك
    نورت المدونة
    وشكرا لمرورك الرائع
    تحياتى لك

    ردحذف
  24. هههههههههههه اووكي تم .. شكراا منورره بوجودك
    محمد حسين

    ردحذف
  25. صبآح النور يآعسل

    احب البتي فور مع فنجآن قهوة طعم يآخذك لعالم ثاني :)

    صنعتي فأجدتي الشكل جميل اكيد الطعم لذيذ

    موفقه.

    ردحذف